top of page

De Buitenplek van Stek, Nunspeet, Veluwe


Wat hadden we het fijn bij De Buitenplek van Stek op Bospark de Vossenberg in Nunspeet. Een heerlijk weekendje doorgebracht in dit, niet zo, tinyhouse! Leuk voor vriendinnen of met familie. Er is namelijk plek voor vijf personen. Perfect voor een weekend met 4 vriendinnen of een gezin met 3 kinderen.

Adres: De Buitenplek van Stek, Groenelaantje 25, 8072 DC Nunspeet, Nederland


De Buitenplek van Stek

Deze nieuwe stek is echt van alle gemakken en leuke design details voorzien. De romantische riante bedstee met kingsize bed maakt dat je al gelijk de smaak te pakken krijgt van een heerlijk slow weekend. Wat hebben we heerlijk geslapen, en wat waren we heerlijk lui in de ochtend.


De Buitenplek van Stek
De Buitenplek van Stek
De Buitenplek van Stek

Wij waren hier in de zomer dus hebben veel tijd doorgebracht op de veranda en de Boretti bbq gebruikt. Wie weet komen we nog eens terug in de herfst. Zodat je na een heerlijke op de hei de pelletkachel aan kan zetten. Een knus stekkie dus.


De Buitenplek van Stek staat op het Bospark De Vossenberg. Een klein familiepark in Nunspeet met veel voorzieningen. Er is een gezellig eetcafé, een jeu de boules-baan (j'adore) en een leuke speeltuin met trampoline voor de kinderen. Je kunt er fietsen huren en de kleintjes mogen gratis gebruik maken van de skelters. Ook leuk: op Bospark de Vossenberg kan je gebruik maken van de broodjesservice. De lokale bakker brengt 's ochtend verse broodjes naar het park.


De Buitenplek van Stek

In de buurt van de Buitenplek Stek


  • Ontdek de Veluwe in mijn Veluwe blogpost. Bomvol tips. Wat dacht je van een heerlijke wandeling op de (Ermelosche) Heide of een bezoek aan het Paleis het Loo (25km), De Apenheul (27km), Radio Kootwijk (32km) of het Kroller Muller Musem (40km).

  • Wij namen in de ochtend een heerlijke frisse duik en gingen zwemmmen bij De Zandenplas, op een kleine 15 minuten lopen van het huisje. Er is ook een kleine kiosk.

  • Natuurlijk gingen we ook wandelen op de hei. We hadden geluk, de hei stond al vol in bloei. Op loopafstand van het park ligt het bezoekerscentrum Nunspeet. Het bezoekerscentrum is een officieel informatiepunt van Staatsbosbeheer op de Veluwe. Hier beginnen veel wandelroutes.

  • De Hanzesteden: Elburg, Harderwijk, Hattem en Zwolle. Zo heb je in Hattem By Molle, een waanzinnig leuke woonwinkel, studio en cafe. Je kent ze misschien van de mooie collectie puur linnen beddengoed, kussens en gordijnen.

  • Horeca: ben je net als ik fan van slow travel, dan zou ik het park niet verlaten. Wil je toch uit eten, dan is er genoeg keus in de buurt, van een heerlijke stadshap in het cafe tot culinair genieten in een sterrentent. Hierbij de tips van Buitenplek Stek:

    • Bij Brasserie | Kunstatelier | Brouwerij aan de Gracht kun je prima eten op het gezellige terras en een speciaaliertje drinken uit eigen brouwerij.

    • Lekkere dingen kopen voor de borrel of diner doe je bij het Proeflokaal in Elburg 

    • Echt uitpakken op sterrenniveau kan in Harderwijk bij restaurant het Nonnetje (2 Michelin ster) of de Basiliek (Gaultmilliau).

    • Ook in Harderwijk en iets informeler is Dikke Dirck. Denk uitbundige broodjes, burgers & borrelplanken Voor prijswinnend ijs en prachtige taart moet je ook in Harderwijk zijn, bij Patrijs

Recent Posts

See All

Hampstead Village London

I am in love with Hampstead Village and Hampstead Heath. Here are the best places to visit in Hampstead, the best restaurants and shops...

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page